Sleepwalker


Håller på å tvätta. Det är fasen tråkigt, de.
De har varit en bra jul. Firade den i falköping. Kändes lite underligt att inte fira hemma. Men de va trevligt.
Åt en massa. Blev kompis med Steffsy. Tittade på Morden i Midsommer. Och första gången jag åt dopp i grytan. Jag fick det där försäljarjobbet, ska börja arbeta nästa vecka, hade jag tänkt. Vet inte hur jag ska börja eller någe. Tänkte ringa en hälsobutik först, boka ett möte och åka dit. Eventuellt bara sälja per telefon. Vore väl enklast så. Fick jobb på stadshotellet också. Ska städa lite då och då, när någon är sjuk, när de har mycket och göra och lite sådär. Komvux har inte hört av sig. Men de har väl stängt nu antar jag. Är faktiskt sugen på att plugga, så hoppas jag kommer in. Fast man kommer väl i princip alltid in, har jag fått för mig.
Näe... måste gå och hämta tvätten nu. Skriver mer senare.


Ontbijt

Mysdag idag. Förutom att jag sov till halv tre :/ Inte bra att vara arbetslös. Men jag ska till Uppsala på torsdag, ska antagligen ringa runt och sälja någe vitamintillskott till gym, hälsobutiker och dylikt. Antar att jag inte passar för det jobbet överhuvudtaget. Men prova kan man ju alltid.


Att göra lista till i morrn:


Tvätta
Ringa stadshotellet (ifall det skulle skita sig med försäljar-grejset)
Ringa de där företaget och säga när jag kan komma dit på torsdag
Lämna tillbaka nycklar, skor och grejer till trosa tryckeri
Ev. slå in julklappar
Kanske komma på vad vi ska äta på min födelsedag


Aja, i alla fall, idag har jag och Sarah bakat, hon gjorde bullar och jag gjorde knäck och någe marsipangodis. De blev smarr. Sen tog jag en långpromenix, för att jag skulle kunna sova nu på kvällskvisten. Fast vet inte om det funkade, är inte så sömnig these days.


You try to feel but you can't wake up
You try to touch but you can't wake up
You're holding eyes and you don't wake up
Increase the size and you don't wake up
I do it backwards but I don't wake up
Try to reverse but I don't wake up
I sit astride but I still don't wake up


Jag älskar dig // Sarah
(kom och sov nu)


Jajaa, får väl sova då x|
Natti

Stoplight lock the door

Redan december. Det känns lite skumt. Mindre än en vecka tills jag fyller 20. Tycker inte om att fylla år.
I fredags var i alla fall sista dagen på jobbet. Det känns riktigt skönt, faktiskt. Alla former av kalendrar står mig upp i halsen. Har köpt klart nästan alla julklappar också. Vilket är bra, för jag har ca 30 kronor på mitt konto för tillfället. Har anmält mig till komvux. Ska läsa 750 poäng på distans. Biologi, geografi och filosofi, bland annat. Hoppas jag känner för att plugga, bara. Fast i och för sig, jag är väldigt duktig när det gäller holländskan. Ik zou graag bellen. De sinaasappel. De betyder "Jag skulle vilja ringa". "Apelsinen". Hoppas jag har fått jobb på stadshotellet också. Det var någon som skrev sitt telefonnummer till min mail, och sa att de hade valt ut mig till någe jobb. Problemet är bara att jag har sökt så många, att jag inte har någon aning om vad det är för någe. Får ringa i morrn, vettja. Haft en ganska skoj helg, för övrigt.
Tittat på massvis med filmer.
Amelie från Montmartre,
Beck-filmer och
I think I love my wife.
Den sistnämnda var kind of seg. Å den förstnämnda sketabra. Men Beck-filmerna har gått ner sig så till den milda grad. Jag kommer ihåg att jag såg en recension med Nils-Petter Sundgren om den sextonde filmen, Sista vittnet. Han sa att allt började bli överdrivet och klyschigt, och tyckte att det skulle ha räckt med åtta filmer. Jag är beredd att göra en kompromiss och säga att det skulle ha räckt med sexton filmer. De senaste filmerna kan jämföras med någon B-kändis som berättar allt om sitt privatliv för Se & Hör och diggar hemma-hos-reportage. Förut tyckte jag om Gunvald med hans konstiga kommentarer och hans integritet - det var till exempel väldigt intressant att de aldrig hade visat hur han bodde, eller att man i princip inte visste ett jota om hans privatliv. Nu är hans kommentarer endast sämre kopior av dom i tidigare filmerna. Han passar sin systerdotter mest hela tiden, blir kompis med Becks dotter. Det funkar inte, själva grejen är ju att han ska vara sådär underlig och inte umgås med någon. Han ska hänga endast på jobbet, men vad händer? Jo, han blir utbränd. Och dom filmar i hans lägenhet. Förutom Gunvalds sell-out stil, så har Becks gamla brutta Lena kommit tillbaka (dom skulle bara våga börja dejta igen), Oberg dör, och Mimmi från Tre kronor & Måns från Vita lögner ansluter sig till deras lilla grupp. Jag får i alla fall hoppas att det stannar vid 24 filmer.
Jaja... nu ska jag gå och hämta cola till Sarah som tittar på foppåll.

Test